joi, 28 august 2014

APLICAREA TIPSURILOR



Aplicarea tipsurilor !
Etapa  1.
-          Se dezinfectează mâinile(ale noastre și ale clientei), se ândepărtează prin ștergere lacul existent( dacă este cazul), se taie colțurile și se pilesc unghiile în formă rotundă.
       Etapa 2.
-          Se împing cuticulele cu bețisorul din lemn, iar cu o pila abrazivă fină se îndepărtează luciul natural al unghiei. Operațiile se execută la fiecare deget, apoi se sterge de pe unghii praful rezultat cu periuța sau cu pămătuful.
       Etapa 3.
-          Se aleg tipsurile dorite și se lipesc de la jumatatea unghiei naturale în sus. Trebuie să fim atente când lipim tipsul pe unghie să nu se formeze bule de aer printre ele. Tipsurile se lipesc cu ajutorul unui adeziv special.
Etapa 4.
-          După lipirea tipsurilor, acestea se taie la dimensiunea dorităcu ajutorul cleștelui(ghilotinei), apoi piliți tipsul până ajunge la același nivel cu unghia naturală.
Etapa 5.
-          Curățăm din nou unghiile de praf, apoi aplicăm primerul doar pe unghia naturală.
Etapa 6.
-          După ce s-a uscat primerul aplicăm gelul 3 în 1 pe toată suprafața unghiei și se introduce în lampa UV aproximativ 2-3 minute.
Etapa 7.
-          Se pilesc extensiile cu pila cu abrazivitate mare, îndepărtându-se excesul de gel întărit și dându-se forma prin pilirea marginilor libere și a suprafețelor. La final se nivelează extensiile cu pila buffer.
Etapa 8.
-          Se curăță unghiile de praf cu periuța de unghii, apoi se degresează cu nail cleaner.
Etapa 9.
-          Se execută modelul dorit(dacă este cazul- cu o linie de french, pictură sau cu decoruri nail-art), după care se aplică un strat de gel finish. Pentru a se obține un strat super lucios și rezistent,  trebuie aplicat un strat de gel finish nu foarte subțire, ci un strat uniform, cu grosimea medie de 0,5 mm. Dacă este aplicat foarte subțire gelul finish nu va îndeplini bine nici funcția de sigilare, nici pe cea de luciu. Un indiciu ca nu a fost aplicat în strat de grosime suficientă este faptul că la final gelul își pierde luciu după degresare cu nail-cleaner.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu