miercuri, 6 august 2014

Sănătatea unghiilor noastre - Cărțile noastre de vizită



Sănătatea unghiilor noastre este un prilej pentru cei din jurul nostru de a ne evalua, mai ales de către doamne. În articolul următor sunt cuprinse câteva reguli pentru a avea unghii frumoase și puternice.
                Știm cât de importantă este imaginea noastră în fața oamenilor cu care socializăm. Un pas mare în direcția îmbunătățirii acestei imagini este să protejăm și să îngrijim unghiile noastre.  În acest articol vom discuta despre îngrijirea cuticulelor, dacă urmați pașii de mai jos vă asigurăm că cuticulele dumneavoastră vor fi moi și sănătoase iar unghiile vor crește puternic și uniform.  Nu trebuie să mergeți la un salon de unghii,  puteți face acest lucru la domiciliu, cu propriile resurse, este nevoie doar de puțină disciplină până când acești pași vor deveni un obicei. Gândiți-vă că este un obicei util.
Cei 4 pași pentru cuticule sănătoase:
                1. Împingeți, nu tăiați. Dacă mergeți la un salon de unghii și o manichiuristă încearcă să taie cuticula - fugiți, nu sunteți în salonul potrivit. Tăierea cuticulelor este un mare NU, deoarece aceasta poate crește uscarea și le determină să se crape, sângera sau chiar infectare.  În schimb utilizați un bețisor de cuticule pentru a împinge ușor înapoi cuticulele și elimina excesul de piele, dar în prealabil hidratați cuticula cu ulei pentru cuticule.
                2. Preveniți deterioarea cuticulelor.  Revizuiți puțin obiceiurile de zi cu zi. Ori de câte ori este posibil purtați mănuși de cauciuc atunci când faceți treabă în casă pentru protecția unghiilor și a mâinilor.
                3. Hidratați pielea uscată. Este una dintre cele mai comune cauze de distrugere a cuticulelor - nehidratarea. Când pielea se usucă, cuticulele pierd grăsimile naturale care ajută se se mențină moi. Folosiți uleiuri pentru cuticule de calitate ridicată cât de des puteți. Aceste uleiuri sunt proiectate special pentru a  acoperii deshidratarea cuticulelor.
                4. Pentru unghii false folosiți produse de calitate. Dacă mergeți la un salon de manichiură, interesțivă ce fel de geluri uv folosesc, proveniența lor.  Dacă construiți dumneavoastră acasă, atunci aveți grijă de unde achiziționați produsele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu